Preinscripció escolar curs vinent (inici setembre)

Preinscripció escolar curs vinent (inici setembre)


Objecte:
Sol·licitud de plaça escolar per al proper curs a centres públics i concertats d'educació infantil (de 3 a 6 anys), d'educació primària (de 6 a 12 anys) i d'ESO durant el període de preinscripció establert pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, i des de la finalització d'aquest període fins a l'inici del proper curs.
Persones destinatàries:
Qualsevol mare, pare o tutor/a legal que vulgui inscriure un/a alumne/a als centres educatius del municipi per inici de cicle, P3, primer de primària o primer d'ESO, per canvi de municipi de residència o bé alumnat no escolaritzat a Catalunya.
Observacions:
Presentació de la sol·licitud de preinscripció:

Durant el període de preinscripció. Curs 2020-21, del 13 al 22 de maig.

• Com a mesura preventiva pel coronavirus, el Departament d'Educació promou la preinscripció telemàtica. Aquelles famílies que no puguin tramitar-la telemàticament, podran lliurar les sol·licituds de preinscripció de forma presencial amb cita prèvia al centre que escullin en primera opció o bé a l’OME.

El fet de presentar la sol·licitud NO implica la matriculació. La persona interessada la tramitarà en el centre on se li hagi atorgat la plaça.

Fora de termini. Des de l'endemà de la finalització del període de preinscripció i fins a l'inici del curs escolar.

• S'haurà de presentar la sol·licitud de preinscripció a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) una vegada fet l'empadronament a Sant Cugat del Vallès. Des d'aquesta oficina es donarà cita per a l'entrevista amb una tècnica de l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME)


Més informació relacionada amb les preinscripcions per al curs 2020-2021:
• A partir de l'11 de maig, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h, a través del telèfon de l'Ajuntament 935657000 opció 2 Oficina Municipal d'Escolarització.
• A través de l'adreça ome@santcugat.cat
• Per a més informació: Oficina Municipal d'Escolarització (OME)

Atenció presencial. Dies 19, 20 i 21 de maig
• Per a atenció presencial a l'Oficina Municipal d'Escolarització, així com per a les inscripcions fora de termini, caldrà demanar cita prèvia als telèfons gratuïts 010 o bé 900104941, a partir del dia 13 de maig.

P197
Tràmits relacionats:
Si la plaça que se sol·licita és per al curs escolar ja iniciat caldrà seguir les instruccions d'aquest enllaç: Plaça escolar fora de termini, curs escolar ja iniciat
Import:
Tràmit no subjecte a taxes

Top