Preinscripció escolar curs vinent (inici setembre)

Preinscripció escolar curs vinent (inici setembre)


Objecte:
Sol·licitud de plaça escolar per al proper curs a centres públics i concertats d'educació infantil (de 3 a 6 anys), d'educació primària (de 6 a 12 anys) i d'ESO durant el període de preinscripció establert pel departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, i des de la finalització aquest període fins a l'inici del proper curs.
Persones destinatàries:
Qualsevol mare, pare o tutor/a legal que vulgui inscriure un/a alumne/a als centres educatius del municipi per inici de cicle, P3, primer de primària o primer d'ESO, per canvi de municipi de residència o bé alumnat no escolaritzat a Catalunya.
Observacions:
Presentació de la sol·licitud de preinscripció:

Durant el període de preinscripció. Curs 2020-21, del 23 de març a l'1 d'abril.

• Cal presentar la sol·licitud al centre educatiu que s'indiqui com a primera opció. També es podrà presentar a l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME)

El fet de presentar la sol·licitud NO implica la matriculació. La persona interessada la tramitarà en el centre on se li hagi atorgat la plaça.


Fora de termini. Des de l'endemà de la finalització del període de preinscripció i fins a l'inici del curs escolar.

• S'haurà de presentar la sol·licitud de preinscripció a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) una vegada fet l'empadronament a Sant Cugat del Vallès. Des d'aquesta oficina es donarà cita per a l'entrevista amb una tècnica de l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME)


Informació presencial curs 2020-2021:

• Del 26 de febrer al 22 de març: dimecres i dijous de 9 a 14h i dijous de 16 a 18:30h.

Del 23 de març a l'1 d'abril: diàriament de 9 a 14h i dijous de 16 a 18:30h (període de preinscripció).

• Del 2 d'abril al 18 de juny: dimecres i dijous de 9 a 14h i dijous de 16 a 18:30h.

• Cal demanar cita prèvia per a l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME) a l'enllaç Cita prèvia oficina atenció ciutadana, o bé als telèfons gratuïts 010 o 900104941.


P197
Tràmits relacionats:
Si la plaça que se sol·licita és per al curs escolar ja iniciat caldrà seguir les instruccions d'aquest enllaç: Plaça escolar fora de termini, curs escolar ja iniciat
Import:
Tràmit no subjecte a taxes

Top