Teleassistència domiciliària

Teleassistència domiciliària


Objecte:
L'objectiu de la Teleassistència és oferir seguretat i afavorir l'autonomia de les persones grans o discapacitades que viuen soles, garantint una resposta ràpida davant de qualsevol emergència que puguin patir al domicili. A Sant Cugat, aquest servei es presta de manera gratuïta. És un servei subvencionat per la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Sant Cugat, i gestionat per l'empresa TELEVIDA.

És un servei que permet a la persona usuària comunicar-se les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any, amb una central d'alarmes perquè, en cas de necessitat, pugui ser atesa immediatament.

A través d'un petit aparell en forma de penjoll, que porta al damunt, pot posar-se en contacte amb un equip de professionals que li oferirà l'atenció que necessiti.
Persones destinatàries:
Persones grans o discapacitades que viuen soles, o bé que conviuen amb altres persones en situació similar.
Requisits previs:
1. Estar empadronat a Sant Cugat del Vallès

2. Tenir 80 anys o més i viure sol/a.

3. Tenir 65 anys o més i patir algun tipus d'incapacitat que limiti l'autonomia física i/o que impliqui un risc.

4. Patir alguna incapacitat, sempre que es convisqui amb una persona gran, o bé amb la família i passin moltes hores soles.

5. REQUISIT IMPRESCINDIBLE: Disposar d'una línia telefònica (número de telèfon fix) o un sistema de telefonia compatible a nivell tecnològic amb el terminal, que ha de reunir les condicions necessàries per a l'efectivitat del servei.
Observacions:
P268
Import:
Tràmit no subjecte a taxes
Termini de sol·licitud:
En qualsevol moment
Tramitació presencial:

Podeu sol·licitar cita prèvia al següent enllaç: Cita prèvia oficina atenció ciutadana, o bé telefònicament (servei gratuït), al 010 (900104941, si truqueu des de mòbil o fora del municipi), indicant dia i hora desitjats i tràmit que voleu fer.

Tramitació electrònicaTop