Altes i rectificacions del cens electoral

Altes i rectificacions del cens electoral


Objecte:
Alta al cens electoral per a ciutadans no espanyols, que s'han empadronat al municipi.

  Eleccions municipals i europees 2019
  En les properes eleccions municipals i europees, vàries nacionalitats estrangeres tindran dret a votar a Espanya.

   • Ciutadans de la Unió Europea (inclou Noruega i Suïssa): podran votar en les eleccions municipals i a les eleccions al Parlament europeu.
   • Ciutadans de països fora de la Unió Europea que podran votar a les eleccions municipals de 2019: Equador, Noruega, Paraguai, Perú, Nova Zelanda.

  Les persones que ja van estar inscrites en les eleccions anteriors rebran una comunicació de l'INE perquè s'hi tornin a inscriure.
  Les persones que s'empadronin de nou a Sant Cugat i que desitgin votar, poden sol·licitar-ho fins el 15 de gener de 2019.

Rectificació de les dades i inclusió/exclusió d'electors/es al cens electora (Persones de nacionalitat espanyola). Només es pot fer en període electoral i presencialment a les Oficines d'Atenció Ciutadana.
Persones destinatàries:
Qualsevol persona empadronada i amb dret a figurar al cens corresponent
Observacions:
Per les sol·licituds d'alta de les persones de nacionalitat no espanyola, caldrà aportar el permís de residència juntament amb la sol·licitud.

Per les modificacions o inclusió/exclusió del cens per persones de nacionalitat espanyola:

• Gestió presencial i immediata.

• Cal presentar DNI, passaport o permís de conduir. El/la funcionari/ària emplenarà via informàtica el formulari de reclamació de l'INE i la persona interessada el signarà

• Els santcugatencs residents a l'estranger únicament poden votar a l'ambaixada o consolat on consten inscrits com a espanyols residents a l'estranger

P124
Import:
Tràmit no subjecte a taxes
Termini de sol·licitud:
• Rectificació del cens en període electoral: durant el període electoral, del sisè al tretzè dia després de la convocatòria de les eleccions.

• Alta al cens de persones estrangeres empadronades al municipi: fins el 15 de gener de 2019
Tramitació presencial:

Podeu sol·licitar cita prèvia al següent enllaç: Cita prèvia oficina atenció ciutadana, o bé telefònicament (servei gratuït), al 010 (900104941, si truqueu des de mòbil o fora del municipi), indicant dia i hora desitjats i tràmit que voleu fer.

Top