Volant de residència (individual)

Volant de residència (individual)


Objecte:
Justificant emès per l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès que acredita l'empadronament d'una persona, tal i com consta actualment en el Padró municipal d'habitants.
Aquest tràmit només serveix per obtenir el propi volant de residència.
Persones destinatàries:
Pot demanar-ho qualsevol habitant major d'edat i inscrit al padró d'habitants.
Observacions:
El volant de residència es pot obtenir de les següents maneres:
1. De forma telemàtica clicant a "sol·licitar". Transcorreguts uns segons de la sol·licitud, el volant es diposita automàticament a la bústia de notificacions telemàtiques del sol·licitant.
2. Al taulell de l'ajuntament o a les oficines de districtes sense necessitat de cita prèvia (aquesta opció actualment no està disponible).
3. Trucant al 010 (900104941 si es truca des de mòbil o de fora del municipi). El volant s'enviarà per correu postal al domicili d'empadronament.
Tràmits relacionats:
En cas que es necessitin altres tipus de volants (volants de menors, convivència, històric, etc.), es poden demanar a través del tràmit Volant de convivència o d'altres membres de la unitat familiar.
Import:
Tràmit no subjecte a taxes
Termini de sol·licitud:
En qualsevol moment
Tramitació presencial:
Excepcionalitat per causa de l'estat d'alarma pel COVID-19
En cas de no disposar de certificat digital, poseu-vos en contacte amb els telèfons gratuïts 010 o bé 900104941, si es truca des de mòbil o de fora del municipi.

En circumstàncies no excepcionals, tots els volants de padró es poden demanar directament al taulell de l'OAC i a les oficines de districte sense necessitat de cita prèvia. No cal emplenar cap sol·licitud, només aportar el document identificador de qui el sol·liciti.
Tramitació per videotrucada:

Podeu sol·licitar cita prèvia al següent enllaç: Cita prèvia per videotrucada amb l'oficina d'atenció ciutadana, o bé telefònicament (servei gratuït), al 010 (900104941, si truqueu des de mòbil o fora del municipi), indicant dia i hora desitjats i tràmit que voleu fer.

Que necessiteu?

• Un telèfon, tableta o ordinador amb càmera, micròfon i altaveus
• Connexió a internet
• Chrome a PC/Mac o aplicació Jitsi meet en dispositius mòbils

Tramitació electrònicaTop